Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Олена Дума: за результатами першого дня роботи Комісії з передачі рухомого майна парку «Межигір’я» втрат майна не виявлено

02-05-2024

Про це Голова Агенстства з розшуку та менеджменту активів повідомила сьогодні, 1 травня, у своєму Телеграм-каналі.

За її словами, для пришвидшення процесу передачі майна заплановано створення чотирьох комісій, які одночасно працюватимуть над процесом передачі майна в державну власність. До складу комісій увійдуть представники АРМА, парка-пам’ятки «Межигір’я», Фонду державного майна України та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«Першими вирішено передавати об’єкти енергетичної системи, для того аби новий власник мав змогу підтримувати функціонування парку та збереження його майна в належному стані», - розповіла Олена Дума.

Як повідомила Голова АРМА, за результатами роботи першого дня комісії розбіжностей або втрат будь-яких матеріальних цінностей не виявлено, а передача рухомого майна відбувається за повного сприяння представників громадська організація «НПУ „МЕЖИГІР'Я“», які з 2014 року відповідають за збереження майна парку Межигір’я.

«Я окремо хочу подякувати представникам цієї громадської організації за те, що всі ці роки вони змогли підтримувати в належному стані всю територію парку та зберегти її», - зазначила Олена Дума.