Ц
Ц
Ц
A
A
A+

13 вересня - завершення конкурсних відборів управителів активами ТЕЦ у містах Новояворівськ та Новий розділ

11-09-2019

О 10:00 ранку 13 вересня 2019 року (п’ятниця) відбудеться фінальне засідання Тендерного комітету АРМА, на якому будуть заслуховуватися усі учасники конкурсного відбору управителів активами ТЕЦ у містах Новояворівськ та Новий розділ, що у Львівській області, а саме, як вони збираються забезпечувати збереження активів і головне – теплопостачання в опалювальний сезон 2019/2020.

До участі в засіданні запрошено представників Львівської обласної державної адміністрації, міські голови м. Новояворівськ та м. Новий розділ, детективи НАБУ та прокурори САП.

Нагадаємо, що у цьому році бізнес проявив значний інтерес до управління згаданими теплоелектроцентралями (на управління ТЕЦ у Львівській області претендують 9 компаній).

Як відомо в липні 2018 року НАБУ арештувало дві зазначені ТЕЦ через підозру в розкраданні 300 млн кубів природнього газу. Далі управління над цими активами перебрала на себе держава.

Місце проведення засідання: м. Київ, вулиця Бориса Грінченка, 1
(2 поверх).

Акредитація ЗМІ відбудеться до 14:00 12 вересня 2019 року, за електронною адресою: press@arma.gov.ua

До уваги преси! Кількість місць обмежена, захід носить характер службової наради, тому АРМА має право на власний розсуд вирішувати кількість (ліміт) акредитованих ЗМІ.