Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Оголошення про запрошення громадських організацій та ЗМІ у якості спостерігачів під час проведення інтернет-голосування

19-01-2022

Т.в.о. Голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (далі – АРМА), 20.12.2021 прийнято рішення про проведення конкурсу з формування персонального складу Громадської ради при АРМА (наказ АРМА від 20.12.2021 № 506).

Інтернет-голосування за кандидатів до складу Громадської ради при АРМА (далі – Громадська рада) відбудеться на офіційному вебсайті АРМА (www.arma.gov.ua) 20.01.2022 з 09.00 години до 21.00 години.

Для забезпечення прозорого та неупередженого голосування запрошуємо представників громадських організацій та представників ЗМІ, які мають бажання виступити в якості спостерігачів за процесом голосування.

Просимо заздалегідь повідомити про прибуття із зазначенням своїх даних для забезпечення допуску в приміщення АРМА за адресою: м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 1. Інформацію надіслати на електронну адресу: arma.rada@arma.gov.ua.

Окрім того, зазначити, що з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», на засідання Конкурсної комісії для підготовки проведення конкурсу з формування персонального складу Громадської ради при АРМА допускаються особи за наявності негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до часу проведення засідання; або документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації; або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини, який може бути застосовано протягом 30 днів від дати введення дози; або міжнародного, внутрішнього сертифіката чи іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).