Ц
Ц
Ц
A
A
A+

10 жовтня відбудеться голосування за кандидатів до складу Громадської ради при Національному агентстві

06-10-2017

У вівторок, 10 жовтня, усі громадяни, які проживають на території України зможуть проголосувати за кандидатів до складу Громадської ради при Національному агентстві. Голосування триватиме з 9:00 до 21:00 на офіційному сайті Агентства.

До участі в інтернет-голосуванні допущено 20 кандидатів. Перелік кандидатів, а також докладна інформація про них розміщені у розділі «Громадська рада», підрозділ «Перелік кандидатів до складу Громадської ради, які допускаються до участі в інтернет-голосуванні».

Під час участі в рейтинговому інтернет-голосуванні особа може віддати один голос, але не більше 9 разів, тобто має право проголосувати за 9 кандидатів з-поміж 20 претендентів.

Обраними до складу Громадської ради за результатами рейтингового інтернет-голосування вважаються 9 кандидатів, які набрали найбільшу кількість голосів. Підрахунок голосів та формування рейтингу кандидатів здійснюються в автоматичному режимі.

 

 

Звіт Конкурсної комісії для підготовки проведення конкурсу з формування персонального складу Громадської ради при Національному агентстві