Ц
Ц
Ц
A
A
A+

21:20 – конфлікт продовжується

08-02-2018

О 21:20 в приміщені БЦ «Гуллівер» на 31 поверсі продовжується конфлікт між представниками компанії-управителя та невстановленими особами, які називають себе представниками власника приміщень або представниками компанії-балансоутримувача будівлі бізнес-центру. 

На даний момент приміщення 31 поверху відібрано у компанії-управителя силою невстановленими особами. За повідомленнями управителя, на цьому поверсі розташувалась редакція газети «ВЕСТИ» та здійснює звідти інформаційну діяльність.

Окрім цього, невстановлені особи забарикадувались в приміщеннях 31 поверху та спробували заварити електричною зваркою двері, але були зупинені представниками компанії-управителя.

Нагадаємо, що 32 та 33 поверхи у вказаній будівлі контролюються компанією-управителем. Станом на 19:00 годину в приміщенні 31, 32 та 32 поверхах відбувався конфлікт між представниками компанії-управителя та невстановленими особами, які називають себе представниками власника приміщень або представниками компанії-балансоутримувача будівлі бізнес-центру.  Шляхом фізичного тиску представників компанії-управителя витіснили із приміщень на одному з поверхів бізнес центру. Невстановленими особами були застосовані димові шашки, внаслідок чого спрацювала пожежна сигналізація.  Кувалдами руйнувались  вхідні двері. Національне агентство вважає такі дії злісним порушенням ухвали суду, що є кримінально караним  діянням.