Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА починає проект з формування професійної еліти для розшуку та управління активами

31-07-2023

АРМА розпочинає роботу над комплексним освітнім проектом для впровадження сучасної підготовки фахівців для Агентства на базі кращих навчальних закладів країни.

Сьогодні Голова АРМА Олена Дума та керівник Нацагентства із забезпечення якості вищої освіти Андрій Бутенко обговорили співпрацю з метою посилення кадрового потенціалу АРМА.

Зусилля відомств будуть сконцентровані на розробці нової магістерської освітньо-професійної програми, спрямованої на створення новітньої професії «Цифровий детектив» та залучення кваліфікованих кадрів до роботи у сферах розшуку та управління активами.

«Сьогодні вкрай складно знайти фахівців з тим набором сучасних компетенцій, яких вимагає робота в АРМА. Тому вже зараз важливо розпочати довгострокові проекти з формування висококваліфікованих кадрів, професійної еліти у сферах діяльності Агентства. Для цього ми залучимо до співпраці провідні національні виші, з якими створимо навчальні програми з урахуванням практичного досвіду спеціалістів АРМА. Державницький підхід вимагає системних та далекоглядних рішень, і ми готові йти цим шляхом», - зазначила Олена Дума.