Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА реалізувало партію електронних відходів на суму понад 3,7 млн грн

04-10-2024

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) успішно реалізувало партію електронних відходів через систему Прозорро.Продажі. Загальна сума, отримана від продажу, склала 3,72 млн грн, що перевищило стартову ціну на 543,97 тис. грн.

Перший лот складався з електронних відходів масою 45 502,00 кг. Стартова ціна лоту становила 1,8 млн грн, а остаточна ціна реалізації склала 2,2 млн грн.

Другий лот включав електронні відходи у вигляді обпалених електронних плат, що містять дорогоцінні метали, вагою 22 950 кг. Цей лот було реалізовано за 1,52 млн грн при стартовій ціні 1,37 млн грн.

Організатором обох аукціонів виступило ТОВ «Ю.БІЗ».

Отримані кошти будуть спрямовані на посилення обороноздатності держави, як це відбувається з іншими коштами, отриманими від реалізації арештованих активів. АРМА є єдиним державним органом, уповноваженим на закупівлю Військових облігацій (ОВДП). Нацагентство вже закупило Військових облігацій на понад 6 млрд грн. 

Нагадаємо, раніше АРМА повідомляло про реалізацію партії гербіцидів на суму близько 3 млн грн та про початок реалізації алкогольної продукції на суму понад 14 млн грн.

Всі зацікавлені особи можуть слідкувати за новими лотами та брати участь у торгах тут.