Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА розроблено проєкт стратегії розвитку територіальних управлінь на 2022 рік

10-11-2021

Для посилення інституційної спроможності, удосконалення функціоналу та зростання ефективності роботи міжрегіональних територіальних управлінь АРМА розроблено проєкт Стратегічного плану розвитку діяльності МТУ на 2022 рік.

Документ є дорожньою картою змін, втілення яких протягом наступного року дозволить оптимізувати повноваження МТУ та досягти більшої результативності останніх у сфері розшуку та управління арештованими активами.

Цілі та пріоритети Стратегії включають, зокрема, більш тісну координацію дій територіальних управлінь та центрального апарату АРМА, врахування досвіду МТУ у формуванні політики Агентства, узагальнення та удосконалення єдиної практики застосування законодавства, удосконалення взаємодії з правоохоронними органами, а також здійснення ефективного моніторингу та обліку судових рішень у регіонах.

Стратегічним планом передбачено реалізацію низки завдань за ключовими напрямами: підвищення інституційної спроможності МТУ, удосконалення заходів з управління активами, які перебувають під  юрисдикцією теруправлінь, удосконалення правового забезпечення діяльності МТУ, підвищення кадрового потенціалу та розвиток інформаційно-телекомунікаційних систем (ІТС).

«Перегляд та вдосконалення повноважень територіальних управлінь АРМА є давно назрілим та вкрай актуальним питанням, вирішення якого дозволить забезпечити більш досконалу реалізацію політики у сфері розшуку та управління активами на всій території України» - наголосив керівник АРМА Дмитро Жоравович.

З повною версією документа можна ознайомитись за ПОСИЛАННЯМ.

Увага! З метою доповнення та покращення проєкту Стратегічного плану пропонуємо експертам та представникам громадськості надсилати пропозиції і зауваження на електронну скриньку org@arma.gov.ua до 19 листопада 2021 року включно.