Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Для територіальних управлінь АРМА проведено навчання по роботі з проблемними активами

17-02-2020

13-14 лютого керівництво та співробітники центрального апарату АРМА провели навчальний семінар для представників міжрегіональних територіальних управлінь Агентства.

Протягом двох днів учасники заходу працювали за ключовими напрямками діяльності АРМА. Зокрема, детально обговорювалася інформація щодо головних аспектів роботи у сфері менеджменту активів:  практика охорони і страхування активів, реєстрація прав обтяжень на передані в управління активи, заходи зі збору інформації щодо активів і проведення їх оцінки, процедура визначення шляху управління арештованим майном, здійснення заходів із приймання-передачі активів, а також моніторинг ефективності управління ними.

Водночас у сфері виявлення та розшуку активів представники територіальних управлінь отримали практичні роз’яснення питань, пов’язаних з налагодженням взаємодії з правоохоронними органами, співробітництвом АРМА з банківськими установами, проведенням спільних міжнародних розслідувань, а також роботою з сучасними інструментами виявлення та розшуку активів, зокрема BigData та OSINT. Окрему увагу було присвячено практичним кейсам з виявлення та розшуку цінних паперів і криптовалютних активів.

Крім вдосконалення професійних знань і навичок, захід спрямовано також на покращення координації між працівниками центрального апарату і територіальних управлінь АРМА в ході реалізації політики з виявлення, розшуку та управління арештованими активами.