Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Дмитро Жоравович: на базі арештованої мережі «Глуско» вже працює 46 АЗС під брендом «U.Go»

16-11-2022

Сьогодні керівник АРМА Дмитро Жоравович відвідав один із арештованих об’єктів відомої в Україні мережі автозаправних станцій, яку АРМА передало в управління державній компанії під час повномасштабної війни.  

Наразі мережа працює під новим брендом «U.Go» та постійно розширює перелік діючих АЗС на території різних регіонів України, у тому числі тих областей, на території яких відбуваються активні бойові дії.  

Очільник Національного агентства поспілкувався з представниками менеджменту компанії-управителя щодо нагальних проблем та перспективних напрямів розвитку автозаправного бізнесу.

«Завдяки зусиллям управителя, сьогодні арештоване майно приносить користь енергоринку та забезпечує потреби споживачів у пальному. Під брендом «U.Go» вже працює 46 автозаправних станцій та суміжних інфраструктурних об’єктів, які сумарно забезпечують роботою 560 працівників, і буквально з кожним днем мережа розширює перелік працюючих об’єктів», - повідомив Дмитро Жоравович.

Нагадаємо, у травні цього року уряд прийняв пропозицію АРМА щодо передачі в управління за особливою процедурою низки арештованих активів мережі АЗС «Глуско». Управителем активів було визначено ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг», з яким АРМА в подальшому уклало строковий договір управління.