Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Дмитро Жоравович взяв участь у 2 засіданні Наглядової ради проекту «Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні» (EUACI)

21-09-2021

21 вересня 2021 року т.в.о. Голови АРМА Дмитро Жоравович взяв участь у 2 засіданні Наглядової ради проекту «Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні» (EUACI), фаза ІІ.

У заході взяли участь члени Наглядової ради проекту EUACI, зокрема Денис Малюська, Міністр юстиції України, Оле Егберг Міккельсен, Посол Королівства Данії в Україні, Аллан Паг Крістенсен, Керівник EUACI, Фредерік Куне, керівник програм співробітництва Представництва Європейського Союзу в Україні тощо.

Т.в.о. Голови АРМА поінформував присутніх про стан реалізації Плану співробітництва між АРМА та EUACI на 2021-2022 роки, та основні досягнення АРМА у сфері виявлення, розшуку та управління активами у поточному році.

Крім того, Дмитро Жоравович подякував членам Наглядової ради, представникам МЗС Данії та проекту EUACI за допомогу, яка надається АРМА в рамках реалізації проекту EUACI.

У ході зустрічі члени Наглядової ради обговорили загальний стан впровадження програми, затвердили піврічний звіт про хід виконання, та обговорили оновлені робочі плани.

Учасники заходу здійснили огляд основних досягнень та викликів з моменту останнього засідання Наглядової ради, обговорили з партнерами по співробітництву досягнуті результати та надали стратегічні настанови щодо подальшого напрямку впровадження програми.

За результатами зустрічі учасники засідання констатували наміри і надалі розбудовувати конструктивні взаємовідносини та співпрацю.