Ц
Ц
Ц
A
A
A+

До уваги учасників конкурсів з відбору управителів арештованими активами!

31-07-2020

Нагадуємо, що після оголошення конкурсу на офіційному вебсайті Агентства кожен учасник відбору (юридична особа або ФОП) може отримати наявну в АРМА деталізовану інформацію про активи, щодо яких оголошено конкурс.

Для цього необхідно:

  1. Звернутися з листом на електронну адресу АРМА - info@arma.gov.ua,обов'язково використовуючи електронний цифровий підпис.
  2. У вкладенні електронного листа надіслати сканований оригінал звернення на офіційному бланку з реквізитами і контактними даними компанії.
  3. Після запрошення співробітників АРМА представнику компанії слід з'явитися до приміщення Агентства для ознайомлення з наявною інформацією, пред'явивши довіреність на представництво інтересів юридичної особи або ФОП.

Для з'ясування організаційних питань учасники також можуть звернутися за номером телефону, вказаного у відповідному оголошенні, або за номером (044) 290 08 46.   

Звертаємо увагу, що надіслати звернення для отримання додаткової інформації можна лише до завершення строку подання документів, вказаного в тексті оголошення.