Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Голова Національного агентства взяв участь у роботі Форуму з розшуку активів

25-05-2017

Голова Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів Антон Янчук взяв участь у роботі Форуму з розшуку активів, який проходив 24 травня у Києві.

У ході панельної дискусії на тему: «Як юристи можуть допомогти державі повернути виведені активи» виступив голова Агентства, який презентував учасникам Форуму відомство, розповів про цілі і завдання, концептуальні основи взаємодії з юридичним ринком, означив проблеми, з якими стикається Україна під час розшуку виведених з держави активів. «Поки що в роботі Агентства немає жодного кейса, проте на повну потужність відомство запрацює вже у наступному році», - запевнив голова Національного агентства.

Старший партнер юридичної фірми Asters Армен Хачатурян, зауважив, що у будь-якій країні розшук активів вимагає певної політичної волі, а тому створення в Україні такого органу як Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами засвідчує про позитивні зміни.

У роботі Форуму взяли участь представники органів державної влади, судової системи, бізнесу та міжнародні експерти.

Учасники Форуму ознайомилися з останніми тенденціями в сфері розшуку активів як на території України, так і за її межами.

Форум з розшуку активів було організовано газетою «Юридична Практика»