Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Керівник АРМА виступив на Конференції з виконавчого провадження

15-09-2021

Дмитро Жоравович взяв участь у V Конференції з виконавчого впровадження, організованій видавництвом «Юридична практика».

 

Виступ керівника АРМА відбувся на секції, присвяченій процесуальним нововведенням та судовій практиці, зокрема й щодо справ про реалізацію арештованого майна на торгах.

 

Очільник Агентства розповів про нововведення в Закон про АРМА, які обмежують повноваження АРМА з продажу майна та більшою мірою зосереджують діяльність органу на передачі активів в управління за договором.

«Завдяки цим змінам функція реалізації арештованого майна стане більш врегульованою та прозорою, внаслідок чого ті проблемні питання, які раніше виникали в роботі АРМА в контексті реалізації активів, мають зникнути» - зауважив керівник відомства.

 

Крім того, т.в.о. Голови АРМА порівняв специфіку арешту майна у рамках виконавчого та кримінального провадження, а також звернув увагу на проблему законодавчої неврегульованості досудових консультацій правоохоронних органів з представниками Нацагентства щодо передачі в управління активів.