Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Національне агентство передало для реалізації на аукціоні арештоване майно

19-02-2018

Головна військова прокуратура Генеральної прокуратури України, виконуючи ухвалу слідчого судді, передала Національному агентству в управління черговий актив. Це – об’єкт незавершеного будівництва, розташований на 1 га землі за адресою: Київська область, Обухівський район, смт Козин.

Відповідно до технічного паспорту загальна площа житлового будинку за результатами завершення будівництва повинна становити 10 833 кв.м. На сьогодні – це один з найбільших активів, який було передано в управління Національному агентству. Для порівняння – загальна площа забудови Маріїнського палацу у м. Києві становить 5 180  кв.м.

При цьому, згідно з технічною документацією станом на 05.12.2013 об’єкт складався з:

- житлового будинку в стадії будівництва – площа забудови становить 3 135,8 кв.м;

- елінгу – площа забудови становить 105,8 кв.м.

Відповідно до законодавства даний об’єкт передано для реалізації на електронному аукціоні OpenMarket. Торги заплановано на 12 березня ц.р. Кошти від реалізації об’єкту незавершеного будівництва будуть спрямовані на спеціальний депозитний рахунок. Якщо власника активу визнають винним  або в рамках кримінального провадження буде доведено, що цей актив є похідним від злочину, тоді кошти, отримані від його реалізації, підлягають конфіскації і будуть перераховані до держбюджету. Якщо ж його виправдають, то кошти будуть повернуті з відсотками.