Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Під керівництвом Голови АРМА обговорено оптимізацію структури центрального апарату

24-07-2023

Під головуванням Олени Думи в АРМА відбулась нарада за участі керівників самостійних структурних підрозділів, під час якої детально обговорено пропозиції стосовно вдосконалення структури центрального апарату Національного агентства.

Начальники підрозділів надали обгрунтування своїх пропозицій щодо оптимізації штатної чисельності працівників, створення нових та реорганізації наявних структурних одиниць з огляду на нові повноваження та збільшення обсягів навантажень, а також з метою підвищення ефективності та покращення показників за основними напрямами роботи АРМА.

В ході наради було наголошено на тому, що станом на сьогодні Агентство працює в умовах секвестрованого бюджету, що суттєво обмежує наявні можливості з посилення кадрового потенціалу, водночас перед АРМА постає все більший обсяг завдань під час воєнного стану.

Олена Дума підкреслила необхідність оперативного внесення змін до нормативно-правових актів, що регулюють питання організаційно-штатної структури АРМА, зокрема узгодження норм Спеціального закону та Положення про Нацагентство. Крім того, Голова АРМА повідомила присутніх про результати наради з керівниками міжрегіональних теруправлінь Агентства, що відбулась наприкінці минулого тижня і також стосувалась питання оптимізації структури МТУ.