Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Представники Національного агентства провели зустріч із потенційними реалізаторами арештованого майна

01-03-2018

Сьогодні, 1 березня, відбулася зустріч представників Національного агентства з представниками організацій, які можуть забезпечувати реалізацію арештованого майна.

Зустріч було проведено з метою поширення інформації про порядок проведення Національним агентством відбору юридичних осіб, які здійснюватимуть реалізацію арештованих активів, ознайомлення учасників з основними кваліфікаційними вимогами та можливої участі у відборі якнайширшого кола осіб.

Під час презентації начальник управління з питань управління активами Олена Галігузова представила основні вимоги Національного агентства до потенційних реалізаторів.  Зокрема, було акцентовано увагу на основних критеріях відбору реалізатора, а саме: відповідність законодавству, наявність власної електронної торгової системи, маркетингова складова (можливість здійснювати передпродажну підготовку активу), досвід з надання послуг із проведення електронних торгів та значимий обсяг торгів, можливість зберігання та транспортування, кваліфікованих фахівців та наявність служби підтримки користувачів.

Також Олена Галігузова розповіла про набутий досвід управління арештованими активами в частині їх реалізації та окреслила подальші плани Національного агентства.

У свою чергу учасники висловили побажання та ідеї, на яких може базуватися співпраця з Національним агентством, розповіли про переваги їх систем.