Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Призначено начальника управління Західного міжрегіонального територіального управління АРМА

18-07-2019

2 липня 2019 року на посаду начальника управління Західного міжрегіонального територіального управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (далі – АРМА) призначено Віталія Думу.

Віталій Дума народився 12 березня 1970 року у селі Великі Глібовичі Перемишлянського району Львівської області. У 1995 році закінчив Державний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Будівництво автомобільних шляхів і аеродромів». У 2010 році закінчив Львівську комерційну академію за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію магістра з правознавства. У 2013 році закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління» та здобув кваліфікацію магістра державного управління. Досвід державної служби понад 23 роки.

Нагадаємо, конкурсний відбір на заміщення вакантних посад керівників шести міжрегіональних територіальних управлінь в АРМА проходив з 7 по 13 травня 2019 року. Західне міжрегіональне територіальне управління АРМА об’єднує Волинську, Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську, Рівненську та Тернопільську області. Місцезнаходження теруправління – у Львові.