Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Протягом лютого Національне агентство прийняло в управління 21 об’єкт нерухомості

03-03-2018

Протягом лютого Національне агентство, на підставі відповідних ухвал слідчих суддів Печерського районного суду міста Києва прийняло в управління 21 об’єкт нерухомості та передало їх в управління управителю. Це квартири в елітних житлових комплексах столиці, зокрема: ЖК «RiverStone», ЖК «Новопечерські Липки», ЖК «Островського 40», ЖК «Смарагдовий», ЖК «Ювілейний».

Національне агентство вдячне за конструктивну співпрацю Головній військовій прокуратурі Генеральної прокуратури України та Національній поліції України. Завдяки спільним злагодженим діям працівників Національного агентства та правоохоронних органів вдалося передати квартири в управління компанії-управителю.

Нагадаємо, що відповідно до статті 21 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» управління нерухомим майном здійснюється Національним агентством шляхом його реалізації або передачі в управління на підставі договору Управителю – юридичній особі, визначеній на конкурсних засадах у порядку, встановленому законодавством про державні (публічні) закупівлі.