Ц
Ц
Ц
A
A
A+

У Національному агентстві відбулося перше установче засідання Громадської ради

23-10-2017

20 жовтня за участі голови Національного агентства Антона Янчука відбулося перше установче засідання Громадської ради при Національному агентстві.

Відкриваючи засідання Антон Янчук привітав членів Громадської ради з обранням до складу та наголосив, що Національне агентство розглядає Громадську раду як партнера у реалізації державної політики у сфері виявлення, розшуку та управління активами за рахунок синергії експертів у відповідному фаховому середовищі.

Під час засідання Голова Національного агентства презентував членам Громадської ради відомство, розповів про завдання і функції, концептуальні основи взаємодії з державними та правоохоронними органами, означив виклики, з якими стикалося відомство під час становлення інституції.

Також у ході засідання учасники обговорили першочергові кроки Громадської ради. Розпочато роботу над Положенням та Регламентом Громадської ради, також члени Громадської ради до наступного засідання повинні визначитися з кандидатурами голови та заступників голови,  виокремити пріоритетні напрями роботи членів Громадської ради відповідно до їх експертиз та фахового досвіду.

Наступне засідання Громадської ради заплановано на початок листопада.

 

 

Довідково

Нагадаємо, що 13 жовтня 2017 року наказом Голови Національного агентства затверджено склад Громадської ради Національному агентстві. До складу Громадської ради увійшли науковці та практики кримінальної, адміністративної, цивільної, господарської та фінансової сфер.

Громадська рада при Національному агентстві поєднує консультативно-дорадчі та наглядові функції.