Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Participation in ARO Platform Subgroup's meeting on asset management

02-10-2017

27 вересня у м. Брюссель відбулося чергове засідання Підгрупи з питань управління активами Платформи установ з повернення активів держав-членів Європейського Союзу, у якому від імені Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів взяла участь Олена Галігузова - начальник Управління з питань управління активами.

Презентуючи законодавчі та організаційні засади управління активами Національним агентством, Олена Галігузова розповіла про стан імплементації Директиви ЄС від 03 квітня 2014 року 2014/42/EU про арешт та конфіскацію предметів злочинної діяльності та доходів від неї в ЄС та наголосила на зацікавленості України в подальшому міжнародному співробітництві в рамках діяльності Платформи установ держав-членів ЄС з питань повернення активів, та Підгрупи з питань управління активами зокрема.

У ході засідання Підгрупи її учасники обмінялися досвідом та ознайомилися з кращими практиками у сфері управління активами, розглянули питання щодо реалізації арештованих або конфіскованих активів, розробили низку рекомендацій стосовно ефективного розвитку функції управління активами та обговорили плани подальшої співпраці.

 

 

Засідання Підгрупи з питань управління активами є щорічним заходом.

Підгрупа створена Платформою установ з повернення активів держав-членів Європейського Союзу з метою просування кращих практик у сфері управління активами.