Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Government approved the Procedure for disposal of arrested assets at electronic trading

27-09-2017

Кабінет Міністрів України затвердив Порядок реалізації арештованих активів на електронних торгах. Відповідну постанову, яку Національне агентство підготувало на виконання вимог Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів», ухвалено сьогодні, 27 вересня, на засіданні Уряду.

Згідно Порядку, електронні торги проводить організатор (організатори) електронних торгів – юридична особа, відібрана Національним агентством в порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України «Про відбір на конкурсних засадах юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів» від 9 серпня 2017 року №558.

Документ визначає основні обов’язки організатора електронних торгів щодо організації реалізації активів, засади підготовки до проведення електронних торгів та їх безпосереднього проведення, правила визначення переможця та оформлення результатів, порядок дій у разі нереалізації активів за результатами перших та повторних електронних торгів.

Постанова Уряду набуде  чинності з дня опублікування.