Ц
Ц
Ц
A
A
A+

ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ ЩОДО УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ (НЕРУХОМІСТЬ, ТРАНСПОРТНІ ЗАСОБИ)

24-04-2018

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів
(далі – Національне агентство) вчергове запрошує потенційних управителів взяти участь у відборі осіб, які можуть надавати послуги управління арештованими активами.

Наразі, зазначений відбір проводиться з метою включення потенційних управителів до Переліку осіб, які можуть надавати послуги управління арештованими активами, який в подальшому буде використовуватися під час визначення осіб, яким на підставі договору Національним агентством передаватимуться в управління активи, на які накладено арешт у кримінальному провадженні.

Усім хто бажає взяти участь у відборі осіб, які можуть надавати послуги управління арештованими активами, необхідно надати Національному агентству:

1. Заяву про згоду взяти участь у відборі осіб, які можуть надавати послуги управління арештованими активами у формі зразка (зразок додається);

2. Інформацію та відомості, які свідчать про відповідність кваліфікаційним характеристикам, згідно з Додатком 1 та у формі зразка згідно з Додатком 2 (додається);

3. Копії документів за переліком, згідно з Додатком 3 (додається).

Зазначену вище інформацію, документи, матеріали та відомості необхідно надсилати до Національного агентства у паперовому вигляді на адресу Національного агентства: 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 1, а копії таких матеріалів, виготовлених шляхом сканування, – на електронну адресу: info@arma.gov.ua.

Звертаємо увагу на необхідність забезпечення достовірності, повноти та якості інформації, документів, матеріалів та відомостей, які будуть надсилатися до Національного агентства. Відповідно до пункту 2 частини першої статті 10 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» Національне агентство має доступ до Єдиного реєстру досудових розслідувань, автоматизованих інформаційних і довідкових систем, реєстрів та банків даних, держателем (адміністратором) яких є державні органи або органи місцевого самоврядування. У зв’язку з вказаним, Національне агентство має можливість перевірити достовірність наданої потенційними управителями інформації, документів, матеріалів та відомостей.

За додатковою інформацією стосовно участі у відборі осіб, які можуть надавати послуги управління арештованими активами, просимо звертатися до Начальника Управління з питань управління активами центрального апарату Національного агентства Галігузової Олени Федорівни за електронною адресою: o.galiguzova@arma.gov.ua.