Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Завершився дводенний всеукраїнський онлайн-форум «АРМА 2020: розшук та менеджмент активів

11-09-2020

8-9 вересня відбувся Всеукраїнський онлайн-форум «АРМА 2020: розшук та менеджмент активів», організований за ініціативи Громадської ради при АРМА. Захід зібрав близько 200 учасників з усієї України.

У перший день форуму говорили про державну політику у сфері виявлення, розшуку та управління активами, нормативні засади функціонування АРМА, досягнення та плани АРМА у формуванні міжнародних трендів у сфері розшуку та менеджменту проблемних активів та законодавчі ініціативи реформування діяльності Агентства.

Другий день онлайн-форуму пройшов за обговоренням досвіду АРМА у сфері управління арештованими активами, зокрема з найбільш складними кейсами та історіями успішної взаємодії Агентства з вітчизняним бізнесом.

Спікерами форуму були керівництво АРМА та народні депутати, детективи НАБУ, адвокати, громадські активісти, представники бізнесу. Серед слухачів форуму: юристи, адвокати, судді, працівники правоохоронних органів, народні депутати, помічники народних депутатів, студенти, представники бізнесу та журналісти.

«Найбільшу зацікавленість та активність слухачів викликала тема колізій в законодавстві, - резюмував модератор онлайн-форуму, член Громадської ради при АРМА Павло Міхайліді. – Це підтверджує необхідність законодавчих змін в законодавстві АРМА. Також цікавим виявився блок про складні кейси АРМА».

Організатори заходу узагальнять інформацію та проблемні питання, що звучали протягом двох днів онлайн-форуму та розглянуть їх на наступному засіданні Громадської ради при АРМА.