Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Знищене пожежею арештоване майно під Переяславом застраховане і буде відновлене управителем

23-12-2020

В ніч на 22 грудня на території арештованого та переданого в управління АРМА комплексу - бази мисливства та рибальства у Переяслав-Хмельницькому районі Київської області – сталася пожежа, яка повністю знищила один із будинків для персоналу.

Наразі співробітники ДСНС та місцевого відділу Національної поліції встановлюють причини та обставини інциденту. Попередній висновок фахівців – пожежа сталася внаслідок несправності електроніки.

Для фіксації зазначеного факту та з’ясування належності здійснюваних управителем кроків АРМА невідкладно здійснює виїзні заходи контролю.

Агентство також звернеться до місцевого підрозділу ДСНС для отримання остаточних висновків щодо обставин події. Після офіційного одержання необхідних документів буде оперативно повідомлено процесуальних керівників у кримінальному провадженні, в рамках якого актив було арештовано та передано АРМА в управління.

Слід зазначити, що відповідно до умов договору, укладеного між АРМА та управителем ТОВ «Рельєф ЛТД», майно комплексу застраховане. Таким чином, збитки від пожежі мають бути відшкодовані після здійснення необхідних страхових процедур, а будівлю буде відновлено управителем.