Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Національне агентство подолало супротив та виконало ухвалу суду

23-01-2018

Сьогодні, 23 січня 2018 року,  Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, виконуючи ухвалу слідчого судді  Печерського суду районого суду м. Києва, прийняло в управління квартиру в одному з житлових комплексів міста Києва, та передало її в управління компанії-управителю за договором.

Як повідомлялось раніше, відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно власником квартири №32 (реєстраційний номер 32270199) площею 200,8 кв.м. за адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, будинок 27 Б, є ТОВ «Компанія з управління активами Ексельсіор».

Національне агентство вдячне за конструктивну співпрацю Головній військовій прокуратурі ГПУ,  Національній поліції та спецпідрозділу КОРД. Завдяки спільним злагодженим діям працівників Національного агентства та правоохоронних органів вдалося подолати багатогодинний супротив, затягування часу і фізичні перешкоди з боку третіх осіб під час передачі квартири в управління компанії-управителю.