Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Оголошено конкурсний відбір управителя для частини нафтопродуктопроводу «Самара-Західний напрямок»

25-03-2021

АРМА оголошує про початок конкурсного відбору управителя для арештованої частини нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок».

Зокрема, на конкурс із пошуку управителя виставлено об’єкти нерухомого майна, будівлі та споруди, технологічні об’єкти та лінійні ділянки, безпосередньо задіяні у забезпеченні діяльності нафтопроводу, який пролягає територією Закарпатської, Львівської, Рівненської та Житомирської областей.

Прийом документів для участі в конкурсі триватиме до 15 год 45 хв 9 квітня 2021 року.

Звертаємо увагу на додаткові вимоги до українських компаній, які виявлять намір позмагатися за право управляти нафтопродуктопроводом, зокрема наявність ліцензії на провадження господарської діяльності з транспортування нафти і нафтопродуктів магістральним трубопроводом на території України, а також не менше 5 років досвіду відповідної діяльності.

Детально про строки та умови проведення конкурсного відбору можна дізнатися ТУТ.

Як відомо, 23 лютого 2021 року Вищий антикорупційний суд ухвалив рішення про арешт та передачу в управління АРМА всього майна  нафтопродуктопроводу. Водночас до визначення переможця конкурсу та початку ним заходів з управління арештований об’єкт перебуває на відповідальному зберіганні АТ «Укртранснафта».