Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Продовжено термін конкурсного відбору юридичних осіб, які можуть надавати послуги реалізації арештованих активів!

11-10-2017

Кабінет Міністрів України на засіданні 27 вересня затвердив Порядок реалізації арештованих активів на електронних торгах, у зв’язку з чим завершилось створення нормативно-правових передумов для відбору на конкурсних засадах юридичної особи, яка надаватиме послуги реалізації арештованих активів, в межах функції Національного агентства з управління арештованим майном відповідно до спеціального закону.

Як відомо з відкритих джерел, минулого тижня Національному агентству вперше було передано в управління майно, арештоване у кримінальних провадженнях[1].

З огляду на вказані передумови та з метою якнайшвидшого набуття повної інституційної спроможності до здійснення функції управління арештованим майном, Національним агентством вже 6 жовтня було оголошено відбір особи, яка здійснюватиме реалізацію арештованих активів[2], додатково до наразі триваючого відбору осіб, які можуть надавати послуги управління арештованими активами[3].

З метою забезпечення можливості взяти участь у відборі якомога ширшого кола юридичних осіб, які можуть надавати послуги реалізації арештованих активів, Національне агентство повідомляє про продовження до 17.10.2017 (включно) терміну надання зазначеної інформації, документів, матеріалів та відомостей наведених у повідомленні «Запрошення до співпраці», розміщеному на веб-сайті Національного агентства за посиланням[4].

Вказану інформацію, документи, матеріали та відомості просимо надсилати до Національного агентства на паперових носіях інформації на адресу Національного агентства: 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 1, а копії таких матеріалів, виготовлених шляхом сканування, – також на електронну адресу: info@arma.gov.ua.

Звертаємо увагу на необхідність забезпечення достовірності, повноти та якості інформації, документів, матеріалів та відомостей, які будуть надсилатися до Національного агентства. Відповідно до пункту 2 частини першої статті 10 Закону Національне агентство має доступ до автоматизованих інформаційних і довідкових систем, реєстрів та банків даних, держателем (адміністратором) яких є державні органи або органи місцевого самоврядування. У зв’язку з чим, Національне агентство має можливість перевірити достовірність наданої інформації, документів, матеріалів та відомостей.

 

[1] https://arma.gov.ua/news/typical/natsionalnomu-agentstvu-vpershe-peredano-v-upravlinnya-areshtovane-mayno

[2] https://arma.gov.ua/news/typical/zaproshennya-do-spivpratsi-63

[3] https://arma.gov.ua/news/typical/zaproshennya-do-spivpratsi

[4] https://arma.gov.ua/news/typical/zaproshennya-do-spivpratsi-63