Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Національному агентству вперше передано в управління арештоване майно

09-10-2017

За рішеннями слідчого судді Національному агентству вперше передано в управління майно, на яке накладено арешт у кримінальних провадженнях.  Активи включають численні об’єкти рухомого і нерухомого майна, в тому числі, житлову нерухомість, комерційну нерухомість та автомобілі.

Відповідні ухвали винесено за ініціативою Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України. Про це йшлося під час спільного брифінгу голови Національного агентства Антона Янчука та заступника Генерального прокурора – Головного військового прокурора Анатолія Матіоса у п’ятницю, 6 жовтня цього року.

«Військова прокуратура вперше в історії правоохоронних органів держави сьогодні фактично передає до відання, управління і розпорядження Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, майно, арештоване у кримінальному провадженні по розслідуванню діяльності злочинної організації Януковича - Клименка», - повідомив Анатолій Матіос.

Голова Національного агентства Антон Янчук відзначив, що завдяки плідній та конструктивній співпраці з Головною військовою прокуратурою вперше до управління Національного агентства комплексно передано значний масив арештованого майна.

«На сьогодні Національне агентство уже готове до ефективного управління таким майном на засадах передбачених законом, а саме збереження та збільшення їх економічної вартості», - зазначив Антон Янчук та додав, що найближчим часом буде проведено аналіз стану зазначеного майна для визначення найоптимальніших способів управління ним.