Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА обрало переможця конкурсу з відбору управителя УМХ

11-09-2020

За підсумками детального розгляду пропозицій учасників конкурсу з відбору управителя активами Українського Медіа Холдингу Тендерний комітет АРМА більшістю голосів ухвалив рішення про обрання переможцем конкурсу ТОВ «1+1 Інтернет».

Переможець відбору запропонував найбільш вигідні економічні умови управління активами, зокрема найвищу суму гарантованих щомісячних перерахувань до Державного бюджету у розмірі 5 млн грн, а також прогнозовані  надходження до держбюджету у сумі майже 8 млн грн щомісяця. Натомість пропозиції інших учасників були у кілька разів меншими.

Окремо слід зазначити, що члени Тендерного комітету зауважили наявність колізій у нормах Спеціального закону про АРМА, КПК України та положеннях судової ухвали, якою активи УМХ передано в управління Агентства, і це суттєво ускладнило однозначний вибір на користь будь-кого з учасників конкурсу.

На підтвердження максимальної об'єктивності, неупередженості та обгрунтованості результатів конкурсу АРМА оприлюднює повний ТЕКСТ відповідного протоколу засідання Тендерного комітету з питань відбору управителів.

Надалі має бути проведена оцінка активів та укладено договір про управління між АРМА та ТОВ «1+1 Інтернет». Крім того, у даному випадку управителю необхідне також погодження Антимонопольного комітету на предмет допустимої концентрації активів.