Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА оголосило результати конкурсного відбору управителя УМХ

20-07-2020

АРМА завершило процедуру конкурсного відбору, оголошеного 12.06.2020 р., щодо активів Українського Медіа Холдингу (УМХ).

Конкурс викликав значну зацікавленість серед учасників медійного ринку і в підсумку виявився конкурентним. Про це свідчить як кількість учасників відбору, так і їх обгрунтовані економічні пропозиції.

При організації та проведенні конкурсу АРМА забезпечило неухильне дотримання профільного законодавства на всіх етапах відбору управителя, кваліфікованість та неупередженість конкурсних процедур.

На підставі ретельного аналізу документів, поданих 7 компаніями – учасниками конкурсу, тендерний комітет АРМА не обрав переможця конкурсного відбору.

Попри чітко сформульовані умови конкурсу та тривалий строк прийому документів, компанії, які взяли участь у відборі, не дотрималися всіх необхідних вимог при оформленні й подачі документів до АРМА.

З огляду на масштаб і складну структуру Холдингу, а також на значний суспільний та медійний резонанс довкола конкурсного відбору управителя на згаданий актив, АРМА передусім зацікавлене у безумовному дотриманні всіх вимог законодавства при проведенні конкурсу. Лише такий підхід забезпечить повну легітимність статусу майбутнього управителя і, зрештою, дозволить зберегти економічну вартість УМХ.

Для того, щоб учасники конкурсу мали змогу більш якісно підготувати необхідні документи, АРМА оголошує відбір повторно, зі збільшеним строком прийому заяв від потенційних управителів, який триватиме до 15 год. 45 хв. 28.08.2020 р.

З деталями оголошення про повторний конкурс можна ознайомитися ТУТ.