Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА отримало документи від учасників конкурсу з відбору управителя УМХ

01-09-2020

О 15 год 45 хв 28.08.2020 року АРМА завершило прийом документів від учасників повторного конкурсу з відбору управителя активами Українського Медіа Холдингу.

Документи для участі в конкурсі надійшли від шести компаній:

  1. ТОВ «Видавничий Дім Масаві»
  2. ТОВ «Комунікаційний Хаб «Економіка»
  3. ТОВ «Сьогодні Мультимедіа»
  4. ТОВ «Об’єднана Медіа Група»
  5. ТОВ «Видавництво Український Медіа Дім»
  6. ТОВ «1+1 Інтернет»

Учасники подали конкурентні комерційні пропозиції, наприклад, суми гарантійного платежу (розмір перерахувань до держбюджету, який управитель  зобов’язується здійснювати при неможливості забезпечення планових надходжень від управління активом) перебувають у діапазоні від 1 грн до 5 млн грн. При цьому максимальні пропозиції більш ніж удвічі перевищують показники, заявлені під час першого конкурсного відбору.

При розробці програм управління активом деякі учасники залучали для консультацій аудиторські компанії «великої четвірки», що свідчить про ретельність підготовки та високий інтерес до конкурсу серед представників медійного ринку.

Наразі АРМА аналізує значний обсяг документів від потенційних управителів, оцінюючи коректність юридичних аспектів (оформлення документів, відповідність кваліфікаційним критеріям), економічні пропозиції учасників (релевантність програм та повнота заходів з управління активом, прогнозовані планові доходи, мінімальні суми платежів до бюджету), а також досвід компаній, їх ділову репутацію.

Інформація про подальші етапи конкурсу буде оприлюднюватися на офіційному вебсайті АРМА.