Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Національне агентство оголосило черговий конкурс на заміщення вакантних посад

20-06-2017

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів оголосило черговий конкурс на заміщення вакантних посад державної служби категорії «Б» і «В» центрального апарату:

– начальника четвертого відділу Управління виявлення та розшуку активів;

– головного спеціаліста п’ятого відділу Управління виявлення та розшуку активів;

– головного спеціаліста п’ятого відділу Управління виявлення та розшуку активів;

– головного спеціаліста п’ятого відділу Управління виявлення та розшуку активів;

– головного спеціаліста відділу аналітики та нормопроектувальної роботи Юридичного управління;

– головного спеціаліста відділу співпраці з установами повернення активів Міжнародного управління;

– провідного спеціаліста відділу співпраці з установами повернення активів Міжнародного управління.

Конкурсний відбір на зазначені посади державної служби проводитиметься з 18 по 21 липня 2017 року.

Заяви на участь у конкурсі приймаються до 16 год. 45 хв. 7 липня 2017 року за адресою: м. Київ, пров. Рильський, 10 (скринька для вхідної кореспонденції при вході у приміщення).

Ознайомитися з вимогами до претендентів та деталями проведення конкурсу можна на сайті Агентства за посиланням: https://arma.gov.ua/vacancies та на сайті Національного агентства України з питань державної служби за посиланням: http://portal.nads.gov.ua/view_doc.html?mode=all_companis_vm&region_id=6372113166924791605#x .

 

Звертаємо увагу бажаючих взяти участь у конкурсному відборі, що з 03 липня кандидати на зайняття вакантних посад проходитимуть тестування згідно з оновленого переліку тестових питань. Ознайомитися з переліком тестових питань можна на сайті НАДС: http://www.guds.gov.ua/news/do-uvagy-kandydativ-na-posady-derzhavnoyi-sluzhby-onovleno-perelik-testovyh-pytan

Також нагадуємо, що з 1 травня набув чинності пункт 5 частини першої статті 25 Закону України «Про державну службу», яким визначено, що особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, зокрема має подати посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою. Детальніше на сайті НАДС: http://www.nads.gov.ua/page/atestaciya-shchodo-vilnogo-volodinnya-derzhavnoyu-movoyu