Ц
Ц
Ц
A
A
A+

В червні розпочнеться конкурс з обрання складу Громадської ради

30-05-2017

В червні 2017 року Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів проведене конкурс на формування складу Громадської ради.

Громадські об’єднання (ГО), які відповідно до Закону України «Про громадські об’єднання», діють не менше ніж два роки та статутна діяльність яких пов’язана із запобіганням та протидією корупції, або охороною прав і свобод людини і громадянина, власності, громадського порядку та громадської безпеки, навколишнього природного середовища, конституційного устрою України від злочинних посягань, зможуть взяти участь у конкурсі з формування складу Громадської ради при Національному агентстві.

Конкурс відбуватиметься відповідно до Порядку організації та проведення конкурсу з формування Громадської ради при Національному агентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2017 р. № 86.