Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Антикор-комітет ВРУ погодив розгляд ініційованого АРМА законопроєкту №6233

18-09-2023

Комітет Верховної Ради з питань антикорупційної політики у понеділок 18 вересня погодив винесення до сесійної зали проєкту закону № 6233 від АРМА. "За" проголосували 9 членів Комітету.

Головна новація даного проєкту закону полягає у скасуванні вимоги в управителя обов'язково погоджувати свої дії з власником арештованих корпоративних прав.

«АРМА задоволене тим, що Комітет підтримав ініційовані органом пропозиції, - наголосила Голова АРМА Олена Дума. - Ми спільно, послідовно будемо боротися за інтереси України. Щиро дякую Антикорупційному комітету за підтримку законопроєкту №6233. Питання державної ваги нарешті зрушили з місця». 

Нагадаємо, раніше Агентство вже заверталось до Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука та Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням невідкладно розглянути та ухвалити проєкт закону №6233.

Агентство переконане, що парламент обов'язково ухвалить даний законопроєкт. Після того управителі корправами нарешті зможуть запустити процес управління та почати поповнювати державний бюджет. Відповідно, такі активи, як “Моршинська”, стануть взірцевим прикладом менеджменту, що генерує суттєві надходження до державного бюджету.