Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Антикорупційну програму АРМА на 2023–2025 роки затверджено

24-08-2023

Реалізуючи політику нульової толерантності до проявів корупції у своїй діяльності, АРМА затвердило Антикорупційну програму на 2023–2025 роки.

Відповідний наказ підписано Головою АРМА та розміщено за посиланням: http://surl.li/kkntb.

Метою програми є удосконалення системи запобігання і протидії корупції, насамперед недопущення корупційних впливів на співробітників Агентства ззовні, а також усунення корупціогенних процедур та порушень всередині органу.

При розробці документу були враховані пропозиції і зауваження Громадської ради при АРМА та представників антикорупційних громадських організацій.

«Інституційна розбудова будь-якого державного органу неможлива без дієвої антикорупційної політики. За останній час АРМА здійснило низку рішучих кроків по усуненню корупційної складової, насамперед в управлінні активами. І затвердження Антикорупційної програми на наступні два роки є черговим стратегічним кроком на цьому шляху. Програмою передбачено багато заходів – від удосконалення внутрішніх процедур до законодавчих змін, - реалізувати які будемо із залученням представників громадськості. Попереду великий обсяг роботи, головним показником якої має стати ефективне управління активами та збільшення доходів державного бюджету», - зазначила Голова АРМА Олена Дума.