Ц
Ц
Ц
A
A
A+

Антон Янчук: Нацагентство вперше передало в управління працююче підприємство

20-03-2018

Сьогодні, 20 березня, Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів вперше передало в управління компанії-управителю працююче підприємство – активи хлібзаводу №3 у місті Харкові.

Голова Національного агентства Антон Янчук, перебуваючи на підприємстві під час його передання управителеві, зазначив, що завданням управителя є збереження економічної вартості цього підприємства та перерахування доходів від управління до державного бюджету відповідно до умов укладеного договору, орієнтовно 1 300 000 гривень на місяць.

Передання заводу в управління є відповідальним кроком як для Національного агентства, так і для управителя, адже воно має стратегічне значення для міста Харкова. В подальшому Національне агентство здійснюватиме моніторинг ефективності управління. На сьогодні є підстави вважати, що це управління може стати прикладом ефективної співпраці бізнесу та держави.

Нагадаємо, що активи хлібзаводу №3 у місті Харкові передані в управління Національному агентству на підставі ухвали Київського районного суду м.  Харкова від 11.01.2018 р.

Тендерним комітетом Національного агентства за результатами проведеного конкурсу, управителем відібрано ТДВ «Салтівський хлібзавод». Відповідний договір управління укладено 16.03.2018 р.