Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА довело у суді правомірність розірвання договору управління з «Нафтогаз Ойл Трейдинг», ексуправителем заправками Glusco

05-01-2024

 

20 грудня 2023 року Господарський суд міста Києва ухвалив судове рішення, згідно з яким встановлено законність дій АРМА щодо розірвання в односторонньому порядку договору управління з ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг».

Агентство підписало з "Нафтогаз Ойл Трейдинг" договір управління мережею заправок Glusco ще у 2022 році. 

Через неналежне управління, що підтвердили камеральні перевірки АРМА,  та порушення умов договору, що спричинило мінімальні надходження до держбюджету,  Нацагентство 03 серпня 2023 року розірвало договір з «Нафтогаз Ойл Трейдинг». 

З метою належного управління, забезпечення належного функціонування та недопущення переривання діяльності цього активу АРМА терміново повідомило Кабінет Міністрів України про необхідність нового управителя активів, який буде здійснювати діяльність в інтересах держави.

Додамо, що за останні півроку АРМА розірвало десятки договорів через неефективне управління активами. Агентство переконане, арештовані активи мають системно поповнювати бюджет нашої України.