Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА і ДАРТ обговорили напрями співпраці щодо управління Межигір’ям

21-05-2021

Керівництво Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) та Державного агентства розвитку туризму (ДАРТ) провело спільну робочу зустріч для обговорення статусу «Межигір’я» з урахуванням його соціально-культурного та історичного значення.

Представники ДАРТ повідомили, що розглядають Межигір’я як туристичний об’єкт національного значення і для закріплення цього статусу ініціюють розробку відповідного законопроєкту.

Зі свого боку, посадовці АРМА висловили готовність взяти участь як у розробці нормативних актів, так і в інших форматах міжвідомчої співпраці для забезпечення збереження та належного функціонування резиденції «Межигір’я» як об’єкта загальнодержавного значення.

Представники обох відомств домовилися напрацювати можливі варіанти вирішення проблемних питань та обговорити їх із залученням більш широкого кола учасників з числа інших органів державної влади задля підготовки «дорожньої карти».

 

Як відомо, Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) є центральним органом виконавчої влади, який реалізує державну політику в галузі туризму та курортів України.