Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА обрано управителя КВЦ «Парковий»

11-10-2018

Сьогодні, 11 жовтня, о 10:00 повинно було розпочатися засідання тендерного комітету АРМА, на якому в котре мало розглядатися питання щодо обрання управителя майном КВЦ «Парковий».

У зв’язку з повідомленням про замінування приміщення АРМА, за допомогою прокуратури та під охороною поліції, в ході евакуації члени тендерного комітету, представники потенційних управителів, запрошених на конкурс та журналісти деяких ЗМІ залишили будівлю АРМА та перемістилися до колонної зали Київської міської державної адміністрації, де й відбулося чергове засідання тендерного комітету.

У ході засідання тендерним комітетом  АРМА управителем активами КВЦ «Парковий» обрано комунальне підприємство «ЦЕНТР ОРГАНІЗАЦІЇ ДОРОЖНЬОГО РУХУ» (код ЄДРЮОФОПГФ – 32955518), яке утворено згідно з рішенням Київської міської ради від 27.11.2003 № 216/1090. Засновником цієї юридичної особи є Київська міська рада.

Таким чином, АРМА продемонструвало, що незважаючи на тиск, погрози та будь-які інші позаштатні обставини здатне належно виконувати свої функції та завдання, зокрема, обирати управителів активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні.

 

Нагадаємо, що 04.10.2018 вже відбулося засідання тендерного комітету АРМА, на якому розглядались кандидатури потенційних управителів активів КВЦ «Парковий», на які накладено арешт у кримінальному провадженні. Засідання відбулося за участі активістів ГО «Національний Корпус», а також представників ЗМІ.

Тоді тендерному комітету АРМА не вдалося здійснити конкурсний відбір професійного управителя активами КВЦ «Парковий», у зв'язку з тим, що наявні учасники відповідного конкурсного відбору не змогли належно підтвердити наявність необхідної матеріально-технічної бази та обладнання, працівників відповідної кваліфікації, досвіду управління подібними (схожими) активами та бездоганну ділову репутацію.