Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА оприлюднить всі документи відповідно до вимог законодавства про доступ до публічної інформації

11-07-2023

З метою підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності АРМА,  реалізації права громадян на доступ до публічної інформації, а також забезпечення прозорості процесів у сфері управління арештованими активами, Голова АРМА Олена Дума доручила відповідним профільним структурним підрозділам Агентства здійснити аудит розміщеної на офіційному вебсайті АРМА інформації на предмет дотримання Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Зокрема, очільниця Нацагентства доручила невідкладно оприлюднити на сайті АРМА інформацію, розміщення якої передбачено статтею 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», а також звіти про публічні закупівлі, у тому числі, які стосуються обрання управителів та реалізаторів арештованих активів.

«Всі дані, оприлюднення яких вимагає законодавство, та які раніше з тих чи інших причин не публікувалися на офіційному веб-сайті АРМА, з’являться у відкритому доступі та будуть доступними для громадськості. Відкритість та прозорість у роботі наразі є одним із ключових пріоритетів діяльності Національного агентства», - наголосила Олена Дума.