Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА приєдналося до нової платформи, яку запустив Європол

20-02-2020

Ще з 2017 року АРМА активно співпрацює з Єрополом (Європейським поліцейським офісом) у рамках реалізації функції виявлення та розшуку активів, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні. У жовтні 2019 року Європол запустив нову платформу для аналізу оперативної інформації – CONAN (Connecting Analysts). Від сьогодні АРМА отримало до неї доступ.

Платформа була запущена в рамках Конвенції глав Європолу – найважливішої конвенції правоохоронних органів у Європейському союзі. Завдяки захищеній веб-платформі, криміналісти країн ЄС, третіх країн-партнерів та відповідних агентств зможуть удосконалювати та ділитися вказівками, методологією, тренінгами, аналітичними інструментами та додатковими ресурсами.

У CONAN представлено два розділи з питань оперативного та стратегічного аналізу, де експерти правоохоронних органів можуть обмінюватися знаннями, взаємодіяти між собою та працювати над покращенням аналізу оперативної інформації. Це також дозволить аналітикам правоохоронних органів розробляти та спільно створювати аналітичні інструменти у подальшому.