Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА приєдналося до Платформи експертів Європолу

26-04-2023

Національне агентство приєдналося до Платформи для експертів Європолу (EPE), учасниками якої  є фахівці різних напрямів у правоохоронній сфері з понад 100 країн.

ЕРЕ пропонує набір функцій та інструментів, що відповідають потребам експертів у різних сферах та містить понад 50 платформ, які охоплюють широкий спектр напрямків правоохоронної діяльності.

Варто зазначити, що доступ до певної експертної групи надається лише за запрошенням та виключно авторизованим користувачам, які є експертами у сфері компетенції спільноти.

«Досить складно організувати часті зустрічі з іноземними колегами віч-на-віч,  щоб обговорити питання, які становлять взаємний інтерес. Тому EPE є ефективною, сучасною альтернативою для постійної підтримки робочої комунікації між учасниками великої експертної мережі», - зазначив керівник одного з профільних управлінь з розшуку активів АРМА та учасник EPE Дмитро Омельченко. 

Варто зауважити, що вказана платформа є високоефективним інструментом обміну інформацією, зокрема, у сфері протидії злочинам з використанням віртуальних активів.