Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА продовжує налагоджувати співпрацю з органами прокуратури

05-02-2020

Працівники Агентства з розшуку та менеджменту активів провели робочі зустрічі з правоохоронцями й керівництвом прокуратур Івано-Франківської та Закарпатської областей, на яких обговорили налагодження ефективної співпраці та визначили нові форми подальшої діяльності.

На зустрічах були присутні представники центрального апарату АРМА та Західного міжрегіонального територіального управління АРМА.

Фахівці АРМА надали консультаційну та методичну допомогу з практичних питань щодо можливостей АРМА виявлення та розшуку активів, на які може бути накладений арешт за кордоном, особливостей підготовки звернення щодо виявлення та розшуку активів та передачі активів в управління АРМА та підстав передачі АРМА активів для реалізації.

 

Нагадуємо, що у 2019 році до АРМА надійшло 1685 звернень стосовно виявлення та розшуку активів в межах кримінальних проваджень від правоохоронних органів України та відповідних органів іноземних держав.

Відповідно до Спеціального закону, АРМА здійснює повноваження з виявлення та розшуку активів, одержаних від корупційних та інших злочинів за зверненням слідчого, детектива, прокурора, суду (слідчого судді), а також на запит відповідних органів іноземних держав.