Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА продовжує підготовку до відбору управителя для арештованого нафтопродуктопроводу

18-03-2021

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила чинним рішення про накладення арешту та передачу в управління АРМА частини нафтопродуктопроводу «Самара-Західний напрямок», відхиливши скаргу власника активу – ТОВ «ПрикарпатЗахідтранс».

Таким чином, АРМА продовжує здійснювати підготовчі заходи, зокрема огляд та інвентаризацію активу, для початку конкурсної процедури з відбору управителя. Йдеться про нерухомість, обладнання, лінійні ділянки та технологічні об’єкти, розташовані на території Закарпатської, Львівської, Рівненської та Житомирської областей.

Після оголошення конкурсу, прийому документів від компаній-учасників відбору, аналізу їх пропозицій та обрання переможця буде проведено оцінку зазначеного майна та укладено договір управління.

Водночас до моменту укладення договору між АРМА та обраним на відкритому конкурсі управителем за збереження арештованого майна відповідає АТ «Укртранснафта».

Інформація про строки та умови проведення конкурсного відбору буде оприлюднена на офіційному вебсайті АРМА у підрозділі «Конкурси для управителів та реалізаторів».