Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА шукає управителя для активів ПрАТ «Пентопак» та ДП «Атлантіс – ПАК Україна»

05-05-2023

Національне агентство оголосило конкурсний відбір управителя для нерухомого і рухомого майна, корпоративних прав ПрАТ «Пентопак» та ДП «Атлантіс – ПАК Україна», кінцевим бенефіціарним власником (контролером) яких є громадянка рф.

Зазначені компанії є одними з лідерів на ринку виробництва упаковки для м’ясопереробної, молочної та сироробної промисловості, а також виготовлення етикеткової продукції.  

Зокрема,  ПрАТ «Пентопак» працює на українському ринку синтетичної упаковки з 1998 року.  Підприємство одне з перших в Україні почало виробництво таких видів продукції, як поліамідні багатошарові орієнтовані оболонки та бар’єрні багатофункціональні термоусадкові пакети, надавати послуги з нанесення УФ-друку на оболонки. Серед клієнтів підприємства – «Тульчинка», «Laska», «Рудь», «Салтівський м’ясокомбінат», «Пирятин», «М’ясна гільдія», «Укрпромпостач». Загалом в продукцію «Пентопаку» упаковано 125 торгових марок.

Виробничі потужності ПрАТ «Пентопак», офісні та складські приміщення знаходяться у місті Борисполі Київської області.

Прийом документів від компаній триває до 16:00 7 червня 2023 року.

Нагадаємо, що кожен учасник відбору може отримати деталізовану інформацію щодо активів, до завершення терміну подання документів, звернувшись з листом на електронну адресу АРМА: info@arma.gov.ua, або за телефонами: 044-290-08-52 та 093-273-53-06.