Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА шукає управителя для частки у статутному капіталі ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод»

11-04-2023

Національне агентство оголосило конкурсний відбір управителя для частки у статутному капіталі ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».

Йдеться про частку у статутному капіталі підприємства у розмірі 25%, що становить 21 502 416,00 грн, яка належать юридичній особі, зареєстрованій у   Республіці Австрія.

Прийом документів від компаній триває до 16:00 3 травня 2023 року. З переліком вимог, кваліфікаційних критеріїв та іншими умовами конкурсу можна ознайомитись ТУТ.

Нагадаємо, що кожен учасник відбору може отримати деталізовану інформацію щодо активів до завершення терміну подання документів, звернувшись з листом на електронну адресу АРМА: info@arma.gov.ua,  або за тел. 044-290-08-52 та моб. 093-273-53-06.

Додатково

Крюківський вагонобудівний завод – одне з найбільших та найстаріших машинобудівних підприємств в Україні, що спеціалізується на виробництві транспортних засобів, насамперед залізничного рухомого складу (виробляє пасажирські та вантажні вагони, регіональні дизель-поїзди, швидкісні міжрегіональні поїзди локомотивної тяги, запасні частини та візки для вантажних вагонів).

Як встановили правоохоронні органи, за сприяння громадянина рф, якому належить 25% акцій ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», заводом систематично здійснювалися закупки деталей для будівництва вагонів у підприємств з рф за завищеними цінами при наявності аналогів українського виробництва нижчої вартості.

За клопотанням прокуратури корпоративні права підприємства арештовано та передано в управління АРМА на підставі ухвали слідчого судді Голосіївського районного суду  м. Києва.