Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА співпрацюватиме з платформою всіх аукціонів України для промоції конкурсів з відбору управителів

11-08-2022

Т.в.о. Голови АРМА Дмитро Жоравович та засновник першої в Україні інтернет-платформи всіх аукціонів – «Всі Аукціони України» (ВАУ) – Олександр Гаврилов домовилися про співпрацю у розповсюдженні інформації щодо конкурсних відборів управителів активами, які проводить АРМА.

«ВАУ» є платформою, яка агрегує найбільш актуальні оголошення з усіх публічних торгів України. Крім власного порталу, «ВАУ» також має понад 100-тисячну аудиторію у соціальних мережах, що дозволяє доносити інформацію про оголошення аукціонів до максимально широкого кола потенційних покупців, орендарів та управителів.

Ще одним технологічним продуктом платформи, який перебуває у розробці, є телеграм-бот з набором фільтрів для отримання інформації за тематичними розділами і видами активів.

Завдяки співпраці з «ВАУ» АРМА отримає доступ до всіх ресурсів платформи, за допомогою яких на безоплатній основі розміщуватиме оголошення про проведення конкурсів для управителів активами. Це забезпечить суттєве розширення аудиторії конкурсних відборів та сприятиме зростанню попиту на арештовані активи.

Вже незабаром між сторонами буде укладено меморандум про співробітництво, в рамках якого також планується реалізація просвітницько-роз’яснювальних проєктів, спрямованих на підвищення обізнаності учасників ринку щодо управління арештованими активами.