Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА та Львівський державний університет внутрішніх справ підписали Меморандум про співпрацю

22-02-2024

Сьогодні 22 лютого 2024 року, Голова АРМА Олена Дума та ректор Львівського державного університету внутрішніх справ Роман Благута підписали Меморандум про співпрацю, який відкриває шлях для проведення спільних конференцій, тренінгів, семінарів та навчальних заходів. Ці ініціативи спрямовані на залучення профільних фахівців та студентів для обміну знаннями та досвідом.
 
"Ця співпраця є кроком вперед до зміцнення правової держави та підвищення професійного рівня майбутніх фахівців. Обмін досвідом та знаннями між нашими інституціями допоможе краще розуміти та ефективно протидіяти сучасним викликам, зокрема у контексті збереження та управління активами на користь держави та громадян", - зазначила Олена Дума.

Відповідно до документу передбачено проведення спільних науково-практичних заходів, курсів і консультацій, організацію студентських практик та реалізацію дослідницьких проєктів.
Під час зустрічі також було досягнуто домовленості щодо участі сторін у розробці проєктів законів, міжнародних договорів та інших нормативно-правових актів.