Ц
Ц
Ц
A
A
A+

АРМА та проект «Всі Аукціони України» підписали меморандум про співпрацю

16-09-2022

Керівник АРМА Дмитро Жоравович та засновник першої в Україні інтернет-платформи всіх аукціонів – «Всі Аукціони України» (ВАУ) – Олександр Гаврилов підписали меморандум про співпрацю у розповсюдженні інформації про конкурсні відбори управителів активами, які проводить АРМА.

«ВАУ» є платформою, яка агрегує найбільш актуальні оголошення з усіх публічних торгів України. Крім власного порталу, «ВАУ» також має понад 100-тисячну аудиторію у соціальних мережах, що дозволяє доносити інформацію про оголошення аукціонів до максимально широкого кола потенційних покупців, орендарів та управителів.

Завдяки співпраці з «ВАУ» АРМА отримає доступ до всіх ресурсів платформи, за допомогою яких на безоплатній основі розміщуватиме оголошення про проведення конкурсів для управителів активами. Це забезпечить суттєве розширення аудиторії конкурсних відборів та сприятиме зростанню попиту на арештовані активи.

Також в рамках меморандуму ВАУ сприятиме поширенню роз’яснювальної інформації про особливості діяльності АРМА, зокрема про специфіку конкурсних відборів управителів.